Platinum Prestige Dealer Award

Platinum Prestige Dealer Award

Met heel veel trots kunnen wij u melden dat Autobedrijf Beguin de Platinum Prestige Dealer Award gewonnen heeft en dit voor een 2de keer!! 

Deze Award is bestemd voor de beste KIA verdeler. Er wordt rekening gehouden met verkoop objectieven, marktaandeel, respecteren van de standaarden die KIA oplegt, maar ook op vlak van klanttevredenheid. Dit laatste luik wordt beoordeeld aan de hand van de vele tevredenheid enquêtes die KIA afneemt na de levering van een wagen, onderhoud, herstelling onder garantie,… En dat is nu net de verdienste van onze klanten die ons steeds hoge scores geven. Deze prijs is dan ook een prachtige herkenning voor het harde werk van ons voltallige team.

Wij doen er alles aan om voorop te blijven lopen, en zien dat dan ook als één van onze dagelijkse uitdagingen. Maar het betekend ook dat wij geen moment achterover kunnen leunen. Dat wij dat blijven doen is voor ons een full time job waarin het volledige team dag na dag moet investeren.

Volgend jaar (2016) viert Autobedrijf Beguin ook haar 30ste verjaardag. We kunnen dus niet ontkennen dat de Award op het perfecte moment is gekomen. Wij zijn alvast zéér fier!
Ook dit jaar (2020) winnen we opnieuw deze prachtige Award!